Mitől több mint szett?  

Talán elcsépeltnek hangzik a szlogen, amit választottam a márkámnak, akik meghallják azok azt gondolhatják, hogy áááá ezt is sokszor hallottuk már mindenről, hogy több, mint….

Nem csak egy üres szlogent szerettem volna hanem egy valódi pluszt, amivel többet szeretnék nyújtani más ékszergyártóknál, ezt a bejegyzést annak szánom, érthetővé váljon, hogy mi az a több, amit szeretnék nyújtani.

Mielőtt elkezdtem a saját ékszereket gyártani gyakran válogattam különböző bizsu boltokban. Ezeknek a boltoknak az elrendezése sok hasonlóságot mutat, az ékszerek általában típus és szín szerint vannak rendezve. Vagyis van egy kupac piros nyaklánc, egy másik kupac kék egy harmadik menta színű és ugyanez a gyűrűknél, a karkötőknél.

Sokszor volt úgy, hogy megtetszett egy nyaklánc és kerestem hozzá illő fülbevalót, karkötőt vagy gyűrűt, vagy mind a hármat és gyakorlatilag sohasem találtam.

Ha véletlenül találtam két színben összeillő darabot akkor a forma nem illett össze. Sokszor az volt az érzésem, mintha senki nem akarna szetteket hordani, az üzletek erre nem nagyon ajánlanak ékszerszetteket.

Egy komplett ékszerszettet amiben minden van – nyaklánc, karkötő, fülbevaló és gyűrű is – pedig szinte sose lehet találni.

Aztán volt úgy, hogy megtetszett egy szín, mert pont olyan volt, ami jól illett volna egy ruhámhoz, de az ékszer formája nem tetszett, mert kerek volt, de én valami szögleteset szerettem volna. Vagy valami nagy volt, de én kicsit szerettem volna, vagy pont fordítva, lényeg a lényeg, hogy egy színből más formájút vagy egy formából más színűt.

A Jande Design ékszerkollekcióival azokat szeretném kiszolgálni, akik szeretik ha minden összeillik, a nyaklánc, a fülbevaló, a karkötő és a gyűrű is, akik úgy gondolják, hogy így teljes a szett. Illetve azokat szeretném kiszolgálni, akiknek megtetszik egy egy minta, és szeretnének több forma közül választani.

Ezért ha megtetszik egy ékszer de nem találsz hozzá formában illő darabot, vagy a meglévőek nem tetszenek, abban az esetben egyedi megrendelés keretében jelezheted nekem, hogy mi lenne az elképzelésed. Ezután egyeztetünk a lehetőségekről, bátran vedd fel velem a kapcsolatot!

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.